Merhaba, ben URUNA!
YOURKO Yeni serveri için kendime çok güzel vakit ayarladım. Bu soğuk kış günlerinde güzel bir başlangıç olacaktır
Sizlere kendimi detaylı tanıtmak isterdim ama sadece bir nick arkasına saklanmış, oyun delisi(çok eski bir knight oyuncusu ve YOURKO hastası) bir insanım.
Her zamanki gibi okçu olarak başlayıp okçu olarak devam edeceğim;ve tabii ki HUMAN olarak!
Not: 13/02/2025 18:45 itibarıyla insanlardan tiksinme dürtülerim arttığı için KARUS olarak başlamayı düşünüyorum...
Not: Discord kullanan takım arkadaşları arıyorum.
İstek: Canlı yayınlarda genel kültür soruları sorup ödül dağıtsın.
Uyarı: 15 bir rakam değil, sayıdır.
ÖZET : Her seferinde bizlere en iyi serveri, en güzel vakitleri yaşattırdığın için teşekkür ederiz @Kojiro
YOURKO Yeni serveri için kendime çok güzel vakit ayarladım. Bu soğuk kış günlerinde güzel bir başlangıç olacaktır
Sizlere kendimi detaylı tanıtmak isterdim ama sadece bir nick arkasına saklanmış, oyun delisi(çok eski bir knight oyuncusu ve YOURKO hastası) bir insanım.
Her zamanki gibi okçu olarak başlayıp okçu olarak devam edeceğim;
Not: 13/02/2025 18:45 itibarıyla insanlardan tiksinme dürtülerim arttığı için KARUS olarak başlamayı düşünüyorum...
Not: Discord kullanan takım arkadaşları arıyorum.
İstek: Canlı yayınlarda genel kültür soruları sorup ödül dağıtsın.
Uyarı: 15 bir rakam değil, sayıdır.
ÖZET : Her seferinde bizlere en iyi serveri, en güzel vakitleri yaşattırdığın için teşekkür ederiz @Kojiro

Last edited: