NumberOne leaderi ve komutcusuuu olarak pk esnasında tozu ben bastırıyorum kardeşim Mage team oynuyorsan yürürken kafana göre toz basilmaz genede yorum icin teşekkürler ağzına sağlıkkeşke 1 kez toz bassan daha etkileyici olurdu![]()
Diğer video biraz daha uzun olsun bunda heyecan yarıda kalıyorForumda mele düşmüyor diyen bot Mage teamlere cevap olsun diye meleyiii vuruş sahnelerini atalım dedik eline sağlık Sinan’ım güzel olmuş +50 +100killlii sahnelerimizde var onuda yakında paylaşırız
Uzun soluklu bir video gelicek bilgisayarım çöktü 15 gün önce afrodit kayıtlarımın hepside çöp oldu malasef çok güzel sahneler vardı bazı kısımları clanımda bulunan ekip arkadaşlarım da almış üzerine biraz da yeni cektiklerimiiii ekleyip koyucam inşallah beğenirsiniz Last4one Sinan kardeşimede çektiriyorum video sağlıklı bir movie aticaz inşallah ama silinen kayıtları atma sansimiz olsaydi 20 dklık +50-100 arasi killer vardiii santa movieleri hepsi pc çökünce gitti malasefDiğer video biraz daha uzun olsun bunda heyecan yarıda kalıyorelinize sağlık