Tl satış

yourko | knight online | myko | private server
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to YOURKO?
OFFICIAL LAUNCH 14th Feb 2025
K

Kizaru

Guest
http://prntscr.com/a1touz bu ss ye istimaden keyfi yere ban atıyorsun kojiro. Bu ss de tl ne alaka söylermisin tl ile ilgili bişey anlat bana burdan. DNZ benım kuzenım ve +7 shardını kullanmalık aldım adam bana shardı ver satıcam dıyor bende tl ye satma nıyetım olsa nıye elim boş kaldı diger elime bir silah ver diyeyim diğer elimdekinide satarım. Şifremi biliyorsun alıcı bulursan gir sat dıyorum bu mu tl oluyor arkadaş bır kac pm oncesını oku shardı gb ye cevırıcem yazyıor zaten. Gitmiş benim sell wp //+7 shard yazdgım şeyi koymussun bıde ksc ye arkadas Allah aşkına bu KGG ler pazara ful master itemi koyuyor iki günede yok oluyor sonra bunların tl satısı yaptıgını bildigin halde tüm server bildiği halde neden bir müdahalede bulunmuyorsun konuyu kaldırmadan sadece buna cevap vermeni istiyorum !!!!!!!!

D

displ4cemenT

Guest
ban sebebi olmayan bir durum sebepsiz yere emekler bu kadar kolay harcanmamalı

StarzJaku26

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jun 26, 2015
48
2
78,205,050
176
aga bu işe kggleri soktun senin destekcinim dnz , ve kizaru kardeşimdir bu saatten sonra : bu yourko yu maizadan beri oynuyorum TL serbestken iyi hos herkes satıyordu yasak olduktan sonra Kojiro yalakaları yine satıyor bunuda bildiği halde banlamıyor kojiro hayır insanın aklına suda geliyor kggleri bowlda görüyorum surekli bowlda görmesem kojiro bunlara master set veriyor sattırıp paraları bölüşüyorlar diye düşünücem o derece bu arada bikaç sefer ts toplantısına denk geldim kgg ali ile kojironun ne kadar samimi oldugunu da duydum . kojiroda iyimser davranıyor bu kgg ye karsı adam oynamıyor ama tl sini kaldırıyo kaldırsın kaldırmasınada neden sadece o ve bikaç kaçak satıcı ???
vesselam ...

• Like
Reactions: Kizaru
L

Locatha

Guest
Olur mu canım onlar (KGG'ler) muhtaç olanlara, oyunda saatlerini veremeyenlere TL ile item veya master item satarak yardım ediyor. Olur mu canım (!) Sonsuz katılıyorum. Daha önce de birtakım göz yummalar olmuştu; bir YourKO serverında Ronark Land kapatılmayı unutulmuş, serverın ilk günü, biz de ilk bosslara çıkan kişilerdik. Tabii ki o zamanlar drop çıktığında item sol alt köşede yazardı. Biz dedik ki: lan cz'deki bossları kestik, nasıl olurda onlar drop alır. Tabii ki bir açık varmış ama gel gör ki, Kojiro o (KGG'lerin dropladığı) çıkan itemleri silmemişti. Bunu dün gibi hatırlarım. Bu gibi birtakım nedenlerle sana sonsuz desteğimi sunuyorum.

Last edited by a moderator:
K

Kizaru

Guest
Ben bu işten tl kazanmadım bişey yapmadım banlama sebebi olarak yukardaki attığım ss yi gösteriyor ve DNZ ye de o ss de oyunu bırak yazmış onu gerekçe gösteriyor her oyunu bırakanı banlıcakmısın ben üniversitem açılacgından dolayı bırakıyorum hiçbir şekilde tl kazancım olmamıştır ve yourkonun hiçbir sw sındede tl ye oynayıp item satmamışımdır o gösterdiği ss tamamen keyfi yere ban sebebi.
Olur mu canım onlar (KGG'ler) muhtaç olanlara, oyunda saatlerini veremeyenlere TL ile item veya master item satarak yardım ediyor. Olur mu canım (!) Sonsuz katılıyorum. Daha önce de birtakım göz yummalar olmuştu; bir YourKO serverında Ronark Land kapatılmayı unutulmuş, serverın ilk günü, biz de ilk bosslara çıkan kişilerdik. Tabii ki o zamanlar drop çıktığında item sol alt köşede yazardı. Biz dedik ki: lan cz'deki bossları kestik, nasıl olurda onlar drop alır. Tabii ki bir açık varmış ama gel gör ki, Kojiro o (KGG'lerin dropladığı) çıkan itemleri silmemişti. Bunu dün gibi hatırlarım. Bu gibi birtakım nedenlerle sana sonsuz desteğimi sunuyorum.
Dediğin olayı bende hatırlıyorum Reinar olması lazımdı.

PreSoLbacK

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 3, 2015
14
0
78,021,900
63
Tapelerdeki ikili arasında geçen konuşmadan bakış açısıyla doğru orantılı herşey çıkabilir fakat ben ortamlarına girmiş clanlarında bulunmuş bir insan olarak Kizaru'nun itemlerini üniversite dolayısıyla clana pay ediceğini biliyordum kojiro isim isim itemlerini bölmüştü clanına adam hatta ban 'ın kaldırılmasının doğru olcağını düşünüyorum Clanının emeğini clanına teslim edicek bir user sorun teşkil etmemeli diye düşünüyorum . . [EstheR]

DNZ

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 21, 2014
654
368
233,943,600
5,644
O kadar laf anlattık ama nafile. Ne flood ne pmden yazisma, hiçbir sey yokken, TL lafi bile geçirmemişken ban yedik.. Bir takım kisilere imtiyaz verip diğerlerine böyle haklar tanımamaktır bu olay, baska bir şey değil (Yukarda bu kisileri belirtmisler). Zaten bunu forumda takılan herkes biliyor.. Bu saatten sonra geregi de yok banımın acılmasının. Cagirdigim kisilere mahcup oldum ben. Bu muydu yourko yourko dedigin dediler, haklılar da. Su oyunda benim arkamdan hiç kimse kötü laf edemez. Bulundugum pt'de aldigim droplarda paylarda vs.. hiç kimsenin hakkını yemedim, arkamdna da kötü söz ettirmedim bunlar forumdaki kisiler, forum dısında oyun icerisinde kim bilir kac kisi allah razı olsun demistir bana itemlerini aktardıgım exp kasmalarına yardım ettigim, para veya item verdiğim için. Lakin oyunun kendi yönetimi tarafından haksızlıga uğradım. Kuzenime "Bırak artık" dememin sebebi ise 2 gün sonra okuluna gidecek olması ve itemlerini clandaki kisilere vericek olmasındandı
.
Bu yüzden diğer sunucularin DB si Yourkodan kötü oldugu halde Yourkodan daha uzun sürüyor.(OSKO, Frienzko) ama @Kojiro haklıdır her zaman her seyin doğrusunu bilir. :) Her sey için eyv.

Last edited: