EnesGulsev1m
Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
puhahaha ne güldüm gerçekten okulların açılması lazımŞunuda Biri Birilerine Öğretsin , DM Slotuna DM Çektim Diye Slota Mob Çekmiş Sayılmam .
kardeşim kimseyi yatırmaya hakkın yok, 60 level boş çarın ölmesin diye lure yaparken town atıyorsun, dm altında 65 level çarı yatırmak hemde birkaç kez yatırmak sana göre şaka olabilir ama bana göre emek hırsızlığı. Kolay sanıyor exp kasmayı.Bir Yorumu İki Kere Yazdırmayın Adama , Algılarınızda Problem Varsa , Daha Kaliteli Yaşamayı Deneyin . Bırakın da O Konularda Yönetim Karar Versin.
![]()
Bunu Şaka Olarak Algılıyorum , Çünkü O Magelere Sırf DM Kesebilmek İçin Fazlasıyla Emek Verildi , Boş Çar Demen Emeğe Saygısızlık ,kardeşim kimseyi yatırmaya hakkın yok, 60 level boş çarınla dm altında 65 level çarı yatırmak hemde birkaç kez yatırmak sana göre şaka olabilir ama bana göre emek hırsızlığı. Kolay sanıyor exp kasmayı.
TS basınca lure yaptığın dm zaten vurmuyor değilmi? Prilerinin kafasına çekiosun ne ayak?Bunu Şaka Olarak Algılıyorum , Çünkü O Magelere Sırf DM Kesebilmek İçin Fazlasıyla Emek Verildi , Boş Çar Demen Emeğe Saygısızlık ,
-TS Basma
-Rez Kullanma
-CZ'de Kesme (Hani belki bilmiyorsundur, orada dalmayınca vurmuyor.)
Gibi Haklara Sahipler Zaten Oyuncular , Bu Yüzden Lütfen Tekrar Ediyorum , Daha Kaliteli Şeylerle Gelin.
Ben Çekecem Ben Çekecem sıra bende.... İp ban atılması lazım walla bak izledikçe sinirleniyor insan.Kalitesiz Adama kaliteli şeylerle gelinmez dostum sen önce kalitenin ne demek olduğunu öğren sonra konuşalım o konuyu. Yaptığın şey emek hırsızlığı senin gibiler yüzünden oyundan soğuyoruz biz. 65 level çarı 62 ye düşürdüler tw çeke çeke slotlara ha tw çekmişin ha adamın slotuna DM keserken başka bir DM çekmişsin. Yaşın kaç bilmiyorum ama böyle şeyler sana göre komik geliyordur bize gelmiyor hatta fazlasıyla can sıkıyor alt f4 yapıyoruz sinirden oke?
Çekme sırası sana geldiğinde haber ver, sabırsızlıkla çekmeni bekliyor olacağımmmmmm, sen iyi çekiyormuşsun baksanaMadem Kalitesizim , Kalitesiz Birini Neden Kale Alıp Tartışıyorsun ? Demek Ki Kalitesiz Değilim .