A
Agressive
Guest
sizin hayatınız olmuş yalan dolan onu kestim bunu kestim şuraya gel kesicem bilmem ne vs vs siz video alıp forumda onu bunu kestim diye konu açarak ego patlaması yaşarsınız ama ben böyle bişi yapmam öyle bi amacım da yok zaten sadece ve sadece böyle 20 yaşındaki okul bebelerinin oyun içerisindeki egosal sorunları nedeniyle bu derece düşük seviyede bir çocuk olduğunu söylemek kestim ettim yaptım oyun bu benliğinizden çıkmayın efendi olun herkezi kendinizle karıştırmayın yapamıyacağınız şeyler hakkında yorum yapmayın gerçekler acıdır hazmetmeye bakın tek tek size kendimi ispatlamak zorunda değilim iddaa ediyorsan varsa kanıtın koyarsın yoksa susarsın hayal kurup kestim diye ağlamayın ..Senin anlamadığın bişey var ben system ile falan oynamıyorum ki.. sadece senin ne kadar low olduğunu bildiğim için yorum attım kimseyi de savunduğum yok. Ek olarak senin benim için koyduğun ss de bile ben seni kesiyorum neyin derdindesin? 10 ws atarsın sen 9unda kaçarsın 1 tanesinde bişey olur kesersin hopp ss git az ötede oyna gerizekalı arkadaşm.