Ek dosya derkennn. Korkutma benihttps://www.dosyaupload.com/emlX al hadi iyisin yinedosyaları dosyalara atıyorsun oyunda içine ek dosya attım oda benim hediyem..
Burada ilk güveniceğin insan benim son güveniceğin adam @Jackass tir . o yüzden gönlünü hoş tut gardaşımm..Ek dosya derkennn. Korkutma beni
Çakalla bağlantın varsa o dosyayı indirmeyi bırak. Önünden geçmemBurada ilk güveniceğin insan benim son güveniceğin adam @Jackass tir . o yüzden gönlünü hoş tut gardaşımm..
yok yok bir sıkıntı yok indir sen dosyaları oyun dosyalarının içine at , erken kutuda attım içine ekstra dosya dediğim oÇakalla bağlantın varsa o dosyayı indirmeyi bırak. Önünden geçmem![]()
Gözünle gördün mü canım benim. arkadaşların veya çevren deki insanları anlat burada.BUNLARI QBOT KULLANAN BİRİNDEN DUYMAK ŞAŞIRTTI DOĞRUSU.
Birileri demiş ki öldü şimdide yazsınlar kral geri döndüBen 2 3 db öncesinde eslant ve bowla günlerimi verdim , kimse burda ukalalık yapmasın gerekli işlemleri adminler yapmıyormu sanıyorsun ? sürekli hile hile diyip durmanızın manası yok... iyi hoş güzel gülüp eğleniyoruz ama bu iş sıkmaya başladı artık o eski swollen yok.. gönül rahatlığıyla bowl dönebilirsiniz.
aga mob kesildiğin de ölüyor ya ölürken 3 5 sn arasında bi yere düşme süresi oluyor onu kaldırıyo . legal bir şeybu erken kutu toplama ne oluyor reis?