Konu başlığı , içeriği ve argüman seviyesi cidden hoşuma gitti ...
Gayet verimli ve üsturuplu bir beyin fırtınası görüyorum ki bu yaptığınız eyleme " nominal beyin fırtınası " deniliyor .
Normalde şahsen ilk Yourko deneyimim , Kronos sunucusunda idi ...
@IChimaera nın tavsiyesiyle .
Kronos son bulduktan sonra ( ki bu son buluş kullanıcı eksenine bağlı oluşan bir son idi ) rutinlerime odaklandım , diğer yandan da bulunduğum ekip çevresinden tek tük insanla hafif bir sunucuda oynamayı tercih ettim ki rutinlerimin sarsılmaması için .
Sonrasında Cypher ın açılışını duydum ,
@IChimaera ve
@ANT1PKK dan , fakat o dönemlerde rutinlerime odaklıydım , Covid-19 denilen Wuhan BLS de Çinlilerin elinde patlattığı meret tüm rutinlerimin içine edince tekrardan bir şans veresim gelmedi değil , kah eğlendim , kah sinirlendim , kah sabrettim , kah bezdim ...
Ama yetkili ve teknik kadronun ilgisi , alakası ve samimiyeti üstüne 5 yıldır bulunduğum hiç bir private sunucuda rastlamadım .
Yeri geldi ekipçe fantezi niyetine girdiğimiz bir private sunucuda , sunucu sahiplerinin kullanıcı karakterleriyle 2vs2 atmışlığımız da oldu , tabi bu 2vs2 lerin birinde Half-Hand Skill Casting dediğimiz yarım el table inject kullanan sunucu sahibine bile rastladı bu gözler .
Malum private sunucularda oluşan bu kısır döngünün nedenlerinin çoğunu
@Morpheus ve pek çok kişi belirtmiş ama atlanan birkaç teknik kısım var .
1. Sunucu sisteminin 2-3-4-5 sunucya kadar çıkarılıp USKO & EUKO benzeri bir çark döndürülememesi ( kullanılan versiyon ve database editor unden kaynaklı . )
2. İstemci optimizasyonu ( Client üzerindeki editor un hakimiyet konusundaki yetersizliklerinden kaynaklı )
3. 1VS1-2VS2-8VS8-Clan VS Clan bazlı bir lig , veyahut Server Wars gibi çark döndürülebilecek herhangi bir oluşumun sağlanamaması . ( ilk 2 maddeye bağlı nedensellikten ötürü )
4. Bahsedilen diğer konular ( Serbest piyasa , doğal seleksyon , eliminasyon, pragmatizm vb. gibi durumlar )
Açıkçası oynadım , vaktimi iyi kötü harcadım . Vedamı ederken de daima nedenlerimi anlaşılabilir bir argümanla bu foruma yazıyorum ki bu tamamen bu forumun ortamını birazcık beğenmiş olmamdan kaynaklı .
Zaten tüm önermelerimi bizzat @Kojiro ya ifade etmiştim , köşemden bu nominal beyin fırtınasıın takip edip çayımı yudumlayacağım .
Ek olarak .... Cypher'a vedamı ederken " yaşlı kurt " tabirinde şaka yapmamış olduğumu @IChimaera bizzat biliyor .
Bu denli bir argüman yapısı görebildiğim ve takip edebildiğim için hepinize müteşekkirim .
Sağlıcakla kalın ,
- Oguzhan