Yourko'nun ihyiyacı olduğu için söylemiyorum ki Sadece yeni servere 10 gün var en azından millet daha öncesinden birbirini tanımış ve vakit geçirmiş olur diye dedim @InstagramYapmayın lütfen yourkodan bahsediyoruz drop listesi slotlar expler herkesin kafasında ezberli zaten beta gereksiz yourkonun ihtiyacı olmayan bi sistem @LucyImTheSky
Bırakan kim dostum ben devam ediyorum zaten ? ben şuanda online olmadığı için beta önerisinde bulundum şuan 10 kişi var kim var kim yok diye göremiyorsanda ne diyim sanaşurda beta isteyenler maximum 1 ay oynayıp oyunu bırakacak sonrada boto oçolson omoç poko otmok zaman geçirmek diye istekte bulunacaklar be güzel kardeşim hazır serveri neden bırakıyorsunuz o zaman devam edin atın pk nızı
beynini yatakta bırakma lazım oluyorşurda beta isteyenler maximum 1 ay oynayıp oyunu bırakacak sonrada boto oçolson omoç poko otmok zaman geçirmek diye istekte bulunacaklar be güzel kardeşim hazır serveri neden bırakıyorsunuz o zaman devam edin atın pk nızı
devam edenler zaten belli üstüne alınması gerekenler kendini biliyor herkezi tek tek yazamamBırakan kim dostum ben devam ediyorum zaten ? ben şuanda online olmadığı için beta önerisinde bulundum şuan 10 kişi var kim var kim yok diye göremiyorsanda ne diyim sana
sana cevap yazmam gerekeceğini düşünürsek çokta lazım değil bırak yatakta dinlensin boş yere laf dalaşına girmeyelim herkez kendini biliyor sonuçtabeynini yatakta bırakma lazım oluyor
sana cevap yazmam gerekeceğini düşünürsek çokta lazım değil bırak yatakta dinlensin boş yere laf dalaşına girmeyelim herkez kendini biliyor sonuçta