Ayni Kardesim +6 Elixir Yaparsan Süper Oluyor +5 de Olurya sadece solo farm yapıcaklar nasıl yapmalı charlarini nasıl daha iyi olur bu sistemi ben hiç anlamadim
Söyle Diyim adamlara Fazla Vuruyor Ama canawarlara Denemedim Farm Yapcaksan Full mp Yap İstersenfarm için mage kasıyorum ona göre stat vereyim premium da yok sonra girmesin zaten 3 5 bişey kasabilirsek kasıcam o da Stat Sıfırlamaya gitmesin
yani +5 +6 Elxirli Mage Normal Full Paper mageden fazla mi aynı mi vuruyor bu sistemde fazla soru sordum ama helal et hakkını
build hataliMage icin solo farm kalmadi artik yourkoda kojiro saolsin droplarin anasini belledi solo tutunamaz bu sw de. Hee czde dk dan bile shard alirsin ama kacinci dk dan bilinmez. Onun icinde drop sc alman lazim yani bir yere gelmek istiyorsaniz kredi karti extrenize yourkoyi yazdiracaksiniz...
Veresiye satan peşin satan tablosu gibibuild hatali
![]()
Örnek Build
![]()
İlk sc acemiligimize geldi birde. Sc ile temiz farm1 tane drop sc çektikten sonra oyundan sınırsız drop sc alabilirsiniz birazcık mantıklı farm yaparak. Ben 5li çektim 2x inş kullandım sadece oyun içerisinden drop sc çektim yeni 5li + 2-3 gb tutarında itemim var... sadece doğru farm.
Yalan mı @TheCerkes![]()
Tamam da hocam dm golem dışında drop sc ile nerde farm yapılır en temiz1 tane drop sc çektikten sonra oyundan sınırsız drop sc alabilirsiniz birazcık mantıklı farm yaparak. Ben 5li çektim 2x inş kullandım sadece oyun içerisinden drop sc çektim yeni 5li + 2-3 gb tutarında itemim var... sadece doğru farm.
Yalan mı @TheCerkes![]()
Kojiro örnek build dediğiniz moblarda nasıl etki yapıyor yoksa Mob için eski build daha mı iyi valla magenin bu kadar karışık hal aldığı bir yerbuild hatali
![]()
Örnek Build
![]()