Bende kasa topladım kasıyordu bilgisayar daha sonradan win 8.1 pro yaptım düzeldiya beyler onu bunu bırakın da ne sorucam sizlere . ben de mınor atarken efendıme soylıyeyım ok atarken felan kasma oluyor . ekran kartım gtx 1050 ti . işlemcim de saglam . ben bunu çözemedım sebebı nedır . buralar kalabalıklasır . bari bir boka yararsınız
ilgin için tesekkur ederım . windows 10 son sürümünü kullanıyorum . 8.1 pro mu yapmam gerek illa başka bir çözumu umarım vardır .Bende kasa topladım kasıyordu bilgisayar daha sonradan win 8.1 pro yaptım düzeldi
Knight Online oynamak istiyorsan 8.1 en iyisi. çünkü bende de msi gtx 1050ti var 300 fps alıyorumilgin için tesekkur ederım . windows 10 son sürümünü kullanıyorum . 8.1 pro mu yapmam gerek illa başka bir çözumu umarım vardır .
bence işlemciden dolayı fpsen yüksek. bildiğim kadarıyla yeni nesil ekran kartları görmüyor bu oyunu. oyun açıkken ekran kartının çalıştırdığı programlara bakarsan oyunu bulamıcaksın, en azından w10'da böyle 8.1de de böyledir diye düşünüyorumKnight Online oynamak istiyorsan 8.1 en iyisi. çünkü bende de msi gtx 1050ti var 300 fps alıyorum![]()