kendini küçük düşürme rahat kestin kafalıksız daha rahat kesersin sende fp var bende chıtın korkup kacmassın, bu ksc ne amk malmısın adam invertory acar öle çekersadece gülüyorum serverde dd 15 mı varmıs bende olucak sana vurdugum damage 1050 senın banavurdugun damage 1070 1000 arası bu kadar komık olan nedır anlamadım ske belt rol wp yapmaktamı suc oldu rezıllıgını vıdeo ya cekıp koymus bıde utanmadan komiksin![]()
![]()
emek verıp ıtem yaptım neden ws atarken ıtemı cıkarayım ?kendini küçük düşürme rahat kestin kafalıksız daha rahat kesersin sende fp var bende chıtın korkup kacmassın, bu ksc ne amk malmısın adam invertory acar öle çeker
item yapmanda sorun yok zaten Adam Chitin takıyor Sen FP takıyorsun .Eğer DD kafalık degilse zaten cıkarman senin işine gelir yani bunun item yapmakla pek bi alakası yok sanırımemek verıp ıtem yaptım neden ws atarken ıtemı cıkarayım ?
ona diyecek lafım yok bundan sonra senle ws atmayız oldumuemek verıp ıtem yaptım neden ws atarken ıtemı cıkarayım ?
allah bi yastıkta kocatsın ne diyim...arkadasım 3 ay sonra dugunum var evlenıyorum artık boyle cocukca polemiklere gırmek ıstemıyorum bu ortamdakı arkadaslarımıda BÜYÜMEYE davet edıyorum böyle saçma sapan işlerle uğraşmayın yok dd var yok ıron belt var atma kardeş vs senı kımse benımle ws atmaya zorlamıyor dimi
öle deme kardeş millet bilsinki kafalıklı vs atmasın senleKojiro bu forumda hakaret içerikli videonun durması doğru olur mu? Oyun içinde arkadaş tokadı yedi ve gücü sadece klavyeye sarılıp hakaret etmek de buluyor. çünkü gücü ve beyni buna yetiyor
arakads parayı unıq takıya verdık chıtın yapamadık dıye polemiklere bakarmsın