Aslında adamın küfürü hakedip edememesinden değil de bu tür küfürlerin bu kadar rahat ki bu olayı katarak değil genel olarak söylüyorum moradondan tutta shoutdan hatta forumda shotboxtan kimler kimlere ne küfürler etti ve herhangi bir ceza ile karşılaştımı bu konuya odaklanmamız gerekiyor.
Serbestlik neyse diyoruz herkes küfür ederek şu kadar yıldır şu oyunu oynuyoruz diyerekten diğer arkadaşın bahsettiği gibi ama bu şekilde basite indirgenmiş olması açıkçası beni de huzursuz eden bir olay.
Lol oynuyan ve uskoda oyunuyanımız dahi var. Alenen ulu orta partyden veya normal chatten shouttan kimse kimseye sövemez uyarı alır 2 de fa lol de hesabı kapanır. uskoda direk 3 günü yapıştırırlar banı 1 daha edemez zaten. Hani benim fikrime göre ban olarak değil ancak normal chatten shouttan veya bdw cz party chatten birisine edilen küfüre kalıcı olarak bir ceza gerekmekte. Bu 3 gün ardına 1 hafta mute ardına 3 gün ardına 1 haftalık ban olacak şekilde bilemiyorum o kısmı yetkililer bir şekilde ayarlarlar.
Pm için ise hiçbirşey diyemiyorum ki şöyle bir durum var adam kanser eder kendisi küfür eder sen karşılık verir ss almazsın o tutar senin ss ini alır ceza yersin. O yüzden özel mesaj yoluyla kim kimle ne sorunu varsa bir şekilde halletsin ancak böyle ulu orta bahsettiğim yerleri kapsayacak şekilde küfre bir ceza gerektiği düşüncesindeyim.
Onca yıldır oynadığımız şu oyunda uzun süresini de geçirdiğimiz yourko da ki çoğu arkadaşlıklarımızı burada kurup ardına yıllardır devam eden onca team ve oyuncu grubu vardır, artık böyle bir ceza sistemi gelmesi görüşündeyim.
Haklıdır haksızdır bir şey söyleyemeyiz ancak birisine küfür ederek hiç bir şey elde edemediğimizin de farkına varmamız gerekiyor artık...