windows başlat çubuğundan yada denetim masasından kullanıcı hesaplarına girip hesap oluştur bilgisayarında 2 tane oturum olucak 1.den kendi çarına 2.cidende yedek çar açıp aktarabilirsin bunu yapman için sadece 2.ci oturumdan yerel disk C'de Kullancılar klasöründen 1. oturumun içine girip yourko clientin olduğu uzantıdan direk oyuna girip çift çarı tek 1 pcdesin sokabilirsin oturum değiştirerekde item aktarabilirsin aynı yöntemi pazar yapmak içinde kullanabilirsin bu kadar yinede yapamazsan Google araştır bulursunyan oturup açıp derken ?
ben win 8de yapıyorum sorun yok yeni oturum oluştururken alta microsft olmadan oturum aç var ona tıkla yerel hesap oluşturWin 8'de onu yapınca diğer oturumdaki ko kapanıyor.
Ben denedim ama oturumu değişip tekrar girince oyun çalışıyor sesler felan geliyor ama ekran donmuş oluyor. sistemim windows7 32bit yardım lütfenwindows başlat çubuğundan yada denetim masasından kullanıcı hesaplarına girip hesap oluştur bilgisayarında 2 tane oturum olucak 1.den kendi çarına 2.cidende yedek çar açıp aktarabilirsin bunu yapman için sadece 2.ci oturumdan yerel disk C'de Kullancılar klasöründen 1. oturumun içine girip yourko clientin olduğu uzantıdan direk oyuna girip çift çarı tek 1 pcdesin sokabilirsin oturum değiştirerekde item aktarabilirsin aynı yöntemi pazar yapmak içinde kullanabilirsin bu kadar yinede yapamazsan Google araştır bulursun