Warriorda hangi itemler varda 500 vuruyorum diyoesun ? Yada hangi okcudan 500 yedin ? Irk dengesizligini konusunda o yavasca duzene girer bence ama demage konusunda yaniliyorsun. Mageler torsuz 500 vuruyoruz okcu olarak :/Karusta 5712381249 tane mage team var ve sınırsız okçu var. Bu Crnin son hali. 15 dakika boyunca townda dolaştılar. Bazı klanları humana bekliyorum.
Bu arada horn tekrar sadece lamiada olmalıydı master wariorla bende 500 vuruyorum 7 hornlu okçu da
View attachment 5731
Hangi warriorla 500 vuruyosan acil item almalısın kankaKarusta 5712381249 tane mage team var ve sınırsız okçu var. Bu Crnin son hali. 15 dakika boyunca townda dolaştılar. Bazı klanları humana bekliyorum.
Bu arada horn tekrar sadece lamiada olmalıydı master wariorla bende 500 vuruyorum 7 hornlu okçu da
View attachment 5731
sen mesela hornu kasarak mı aldın da warıorları bardish kasmaya yönlendiriyorsun ?Ama kanka sen yine farkli algiliyorsun horn ile glave niye bir tutuyon ? Bardis kasmaya ne dersin ? Bizim team okcu biliyorsun ve biz magelere torsuz max 500 vuruyoruz suan. Max oda .
he sen karar vericen alt f4 atıp atmayacağımıza yapabildiğiniz tek şey z1 onla övünüyosunOynadığım yourko serverleri arasında Melenin en güçlü olduğu db bu olabilir. Bunda da ağlıyorsanız harbiden altf4 çekin çıkın oyundan ya. daha server açılalı 10saat olmadı elinizde +7 raptorlar +6 raptorlar var , okçuların hornuna laf yapıyorlar ahahahahaha
ulan ne salak bi yorum yapmışsın anlamadım gördüklerini söylemiş adam ve aynısını bizde yaşadık 60 levelde 4 warıor1bpli pt 1slot tw dönerken 1pt okçu 2tw slotu dönüp bekliyor adam bundan bahsetmiş ki özürlü okçular hiçbir zaman bizim ne rakibimiz nede karşımızda durabilirlerOynadığım yourko serverleri arasında Melenin en güçlü olduğu db bu olabilir. Bunda da ağlıyorsanız harbiden altf4 çekin çıkın oyundan ya. daha server açılalı 10saat olmadı elinizde +7 raptorlar +6 raptorlar var , okçuların hornuna laf yapıyorlar ahahahahaha
Evet kanka kasarak aldimsen mesela hornu kasarak mı aldın da warıorları bardish kasmaya yönlendiriyorsun ?
baya mantıklıEvet kanka kasarak aldimlamida para kastimda aldim bastim
huyum kurusun magede oynarım nova atmayıda biliyorumhe sen karar vericen alt f4 atıp atmayacağımıza yapabildiğiniz tek şey z1 onla övünüyosun
aynen kanka baya iyi biliyosun nova atmayı masterini açıp köpek gibi döneceksin yine z1 yapmayahuyum kurusun magede oynarım nova atmayıda biliyorum
+7 raptora damage sıkıntısı yoktur kankamwarrior damagelerinde sıkıntı yok sanki