Tabikide böyle birşey yok arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar 2 real arkadaş aktif clan arıyoruz ikimizde level 65 master itemli rogueyiz online sürelerimiz yüksek izmirden herkese selamlar 
bilemedin pek bi bilgin yok sanırım zatenmotor kiralık cbr 125 mi öyle duruyoda
var bilgim merak etme cbr 125 gibi duruyo uzakdan bizde zamanında cok kıraladık aynı renk herşey aynı bırebır o yuzden sordumbilemedin pek bi bilgin yok sanırım zatenaydınlatayım seni sahibinden R25
dağlar kadar fark var neyse sen öyle diyorsan senin için öyle olabilir sorun değil gönlün olsun kardeşimvar bilgim merak etme cbr 125 gibi duruyo uzakdan bizde zamanında cok kıraladık aynı renk herşey aynı bırebır o yuzden sordum
kardşe sen nıye bu kadar kasıyosun amk kendınıdağlar kadar fark var neyse sen öyle diyorsan senin için öyle olabilir sorun değil gönlün olsun kardeşim![]()
cahillere katlanamıyorum kankikardşe sen nıye bu kadar kasıyosun amk kendını![]()
Ne cahili kardeşim adam haklı fotoğrafta bildiğin cbr 125 bu amkcahillere katlanamıyorum kanki
kardeş sen şansını zorluyosun bencecahillere katlanamıyorum kanki
Ne cahili kardeşim adam haklı fotoğrafta bildiğin cbr 125 bu amk
oyuncak motor kardeşim hadi sg şimdi , bi taneside yazmış sen şansını zorluyorsun ulen kimsin sen şansımı zorluyormuşum işinize bakınkardeş sen şansını zorluyosun bence![]()
burdan daha yazma özele bakoyuncak motor kardeşim hadi sg şimdi , bi taneside yazmış sen şansını zorluyorsun ulen kimsin sen şansımı zorluyormuşum işinize bakın![]()
Oğlum fotoğrafta öle gözüküyor diyorum , öle siktirgit felan deme canımı sıkma .oyuncak motor kardeşim hadi sg şimdi , bi taneside yazmış sen şansını zorluyorsun ulen kimsin sen şansımı zorluyormuşum işinize bakın![]()
sgOğlum fotoğrafta öle gözüküyor diyorum , öle siktirgit felan deme canımı sıkma .
tutmayın küçük enişteyilan dua et forum hesabım kalmadı dua et![]()