Aman kanka kucak falan bana göre değilKucakla beni geliyomm <3
sık sık durup kendine ben neden buradayım, ne yapıyorum diye sor. eğer mantıklı birer cevap bulabiliyorsan bunlara, yanlış yerdesin emin ol.iyi la ben seni kucaklıyım , ne dert ettin beee..![]()
Vay vayy akıllı bıdık seni , sen bize fazlasın .. Bu konuyu terk et .. Tşk.sık sık durup kendine ben neden buradayım, ne yapıyorum diye sor. eğer mantıklı birer cevap bulabiliyorsan bunlara, yanlış yerdesin emin ol.![]()
eyvallah cigerrBunu Neden Yapıyosunuz ? Şöyle bir video atılırmı foruma ? kanım çekildi yemin ediyorum.1.Çok Küfür ediyosun gereksiz yere 2. Pk Leş kendini sorgula 3.Film tadında diye baslık atmışsın şakamısın.
Senden ricam bi daha böyle şeyler atma emi . arada çık hava al kapalı yer saçların falan beyine oksijen gitmiyo.
oyunun başı birader payper goblin set varHeaveN clanınla Cypher döneminde oynamıştım gerçekten sağlam ve güzel bir clandı ama senin şu videonu izledikten sonra ismini incittini gördüm.
DOĞRUDUR HOCAM , O ZAMANLAR POKEYDİK. BURDAKİ MAKSAT EĞLENCE .. BİR ÇOK İNSAN BU ŞEKİLDE EĞLENEBİLİYOR.. ÜŞENMEDİNİZ BU KADAR YORUM YAPTINIZ , VARSA VİDEONUZ BENDE YORUMLAMAK İSTERİM.tahminimce mahalleden bi abin oynuyodu heavende sende ordan devam etmissin sadece bu video icin degil canlı yayınlarınıda gordum bı kaç kez
farkettiysen çok ağır bir şekilde eleştiri yapmadım diğerleri gibi, heaven gibi bir klanın sahibiymiş gibi davranman biraz ters geldi sadeceDOĞRUDUR HOCAM , O ZAMANLAR POKEYDİK. BURDAKİ MAKSAT EĞLENCE .. BİR ÇOK İNSAN BU ŞEKİLDE EĞLENEBİLİYOR.. ÜŞENMEDİNİZ BU KADAR YORUM YAPTINIZ , VARSA VİDEONUZ BENDE YORUMLAMAK İSTERİM.