Anlamadım yavrum saçmalama, eski mevzularda online sürem dar diye partye isim yazdirmazdim. Neyse kac serverdir kucagimda oldugunu değiştirmez sanırım.2016 da clana almamışlar seni kankam daha duygusal parçalar dinle
Anlamadım yavrum saçmalama, eski mevzularda online sürem dar diye partye isim yazdirmazdim. Neyse kac serverdir kucagimda oldugunu değiştirmez sanırım.2016 da clana almamışlar seni kankam daha duygusal parçalar dinle
Seni küçük seytanbizde kestik bizim de magemize sh var dediler vermediler![]()
Nick ne kankaAnlamadım yavrum saçmalama, eski mevzularda online sürem dar diye partye isim yazdirmazdim. Neyse kac serverdir kucagimda oldugunu değiştirmez sanırım.
kesin burda da taşşak yapıyorlardır xdasasdhasldasdjadümdüz koşan craftz kardeşim tşk ederiz iyi npt oldu xdxdxd
ne zaman xd nick neydi bu aradaAnlamadım yavrum saçmalama, eski mevzularda online sürem dar diye partye isim yazdirmazdim. Neyse kac serverdir kucagimda oldugunu değiştirmez sanırım.
Ezik kankani tanımadın mi çiçeğim, girdin yine kesildin haniNick ne kanka
Ne zaman girdim kime kesildim haberim yok bu arada ölümsüzüm ben sorry ölmek nedir bilmiyorumdaEzik kankani tanımadın mi çiçeğim, girdin yine kesildin hani
Kankam bişey dedin sustun senin gibi delikanlıya yakışmıyoEzik kankani tanımadın mi çiçeğim, girdin yine kesildin hani