F
Tarşıcılacak bir konu yok zaten ortada ama sadece z1 den ibaret değil bizim clan her job'u oynuyoruz ve hakkınıda veriyoruz.Seninle tartışacak değilim, zaten vs den kaçan biriyle niye tartışayım ki değil miNp kaybetmemek için oyuna ve rakibe saygısızlık yapan biri değilim neticede.
Konuya en temel açıdan yaklaştım fakat iq seviyesi muhabbetine girmeyelim bence. İlk mesajda da belirttiğim gibi zevkler ve renkler tartışılmaz, ben genellikle tercih etmiyorum bu da benim tercihim. Size yeterli gelen bana sığ geliyor demek ki İyi forumlar.
iQ seviyesi ilk cümleden belli. Sana iyi oyunlar küçük adam.Seninle tartışacak değilim, zaten vs den kaçan biriyle niye tartışayım ki değil miNp kaybetmemek için oyuna ve rakibe saygısızlık yapan biri değilim neticede.
Konuya en temel açıdan yaklaştım fakat iq seviyesi muhabbetine girmeyelim bence. İlk mesajda da belirttiğim gibi zevkler ve renkler tartışılmaz, ben genellikle tercih etmiyorum bu da benim tercihim. Size yeterli gelen bana sığ geliyor demek ki İyi forumlar.
sakin oliQ seviyesi ilk cümleden belli. Sana iyi oyunlar küçük adam.
Keşke pc başından biraz kalkıp hayatta neler oluyor diye biraz merak etsen. Belki iq demekten başka şeyler de öğrenebilirdin. Hoş, onu da doğru öğrenememişsin. Yaşın küçük, yolun uzun , başarılar diliyorum sana.iQ seviyesi ilk cümleden belli. Sana iyi oyunlar küçük adam.
Polemik içerisinde özgün olmayı başardığın zaman, daha kaliteli şekilde cevaplar alabileceksin. Ama polemiğe bile değmeyecek kadar özenti bir o kadar da seviyesizsin. Baksana dalgana hadiKeşke pc başından biraz kalkıp hayatta neler oluyor diye biraz merak etsen. Belki iq demekten başka şeyler de öğrenebilirdin. Hoş, onu da doğru öğrenememişsin. Yaşın küçük, yolun uzun , başarılar diliyorum sana.
Bir mesajla iq, özentilik , seviye 3 ünü birden çözebilen bir sen varsın herhalde,tebrikler. Önceleri forumda millet seninle tartışırken gördüğümde şaşırıyordum. Seninle veya herhangi bir cahille bir tartışmayı kazanmanın yolu yok. Sana tavsiyem o 'hep ben bilirim' kafasından çıkman. Başarılar.Polemik içerisinde özgün olmayı başardığın zaman, daha kaliteli şekilde cevaplar alabileceksin. Ama polemiğe bile değmeyecek kadar özenti bir o kadar da seviyesizsin. Baksana dalgana hadi![]()
Aslında kasmıyor ama editleyince öyle oluyorsöz veriyorum sana özel fx yapıcam kasmadan oynucaksın![]()
Ya madem delikanlısın boş yapmada gel vi vs atalım toplama pt ile gelip keserim seni aqGülermisin ağlarmısıntepede ice la 2 adamımızı kestiniz diye taktik dehası İQ seviyenizin Eintein seviyelerinde olduğunumu sanıyosunuz. bumuydu 400/1 . Bari forumda kendinize güldürmeyin gülünecek haldesiniz.
1:50 kaç kaç bunlar bizi siker kaçç run baby runGülermisin ağlarmısıntepede ice la 2 adamımızı kestiniz diye taktik dehası İQ seviyenizin Eintein seviyelerinde olduğunumu sanıyosunuz. bumuydu 400/1 . Bari forumda kendinize güldürmeyin gülünecek haldesiniz.