TL satıcıları chaos tutan playerler oluyor 2 3 4 saatte bir oyuna gelip chaosa yüzde atıp cıkanlar emek verenler için Chaos Stone random saat olabilitesi varmı ?
Sistem şu ; daha çok chaos daha çok çalınacak item XDsenin gibi bi hırsızın emekçileri düşünmesi ne kadar acayip yaaaaaaaa
35 lik rakıdan öğretilerSistem şu ; daha çok chaos daha çok çalınacak item XD
Ben 1.90 boyumla 35lik rakıysam sen cep herkülüsün erkek35 lik rakıdan öğretiler![]()
hırsızlığın kitabını yazmış bu kerata ulan bide bunla aynı clanda oynayan adamlar var yaSistem şu ; daha çok chaos daha çok çalınacak item XD
Sen şimdi benden 4 cm uzun musun aqBen 1.90 boyumla 35lik rakıysam sen cep herkülüsün erkek
bir ay abi kardeş karı gibi nasıl agladın tsden ? sonra kıyamadım yadd ed o günleri deli AZAD ETTİM SENİhırsızlığın kitabını yazmış bu kerata ulan bide bunla aynı clanda oynayan adamlar var ya![]()
ben senle hayatımda aynı ts de bulunmadım . senin benimle aynı ts de bulunacağın tek oda yourko ts de ilk girişte girildiği oda olurbir ay abi kardeş karı gibi nasıl agladın tsden ? sonra kıyamadım yadd ed o günleri deli AZAD ETTİM SENİ![]()
@JeromeFlynn zamanında bende bi tokat yedim sonra bir tokat attım ödeştik kankim oldu o günden beri bir yamuğunu görmemişimdir yani clanına girmişliği bırak gönül koyup partye gelmediğimde clandan atmışlığı bile vardır herkes insan sonuçta alperi kızdırmayın cezalandırır sonra baksana şu isme JeromeFlynn korku salıyor bütün servera hahaha adammmhırsızlığın kitabını yazmış bu kerata ulan bide bunla aynı clanda oynayan adamlar var ya![]()
yalan söyleme len verdik payını 1 gun beklettik diye 3 yıldır aglıyosun kaarı gibiben senle hayatımda aynı ts de bulunmadım . senin benimle aynı ts de bulunacağın tek oda yourko ts de ilk girişte girildiği oda olur
Alperin pay verdiği nadir adamlardansın o zaman. Genel de partiye alındıgında ilk pot â tıklayan adamdır. Yine de iyidir.yalan söyleme len verdik payını 1 gun beklettik diye 3 yıldır aglıyosun kaarı gibi
ne payı ya bundan pay isteyen mi var yok ağlama falan buna kendi söylüyor kendi inanıyor hırsızlık yalancılık her türlü muamele var bu keratada karı olsa eskişehirin gold eskortlarından olur buAlperin pay verdiği nadir adamlardansın o zaman. Genel de partiye alındıgında ilk pot â tıklayan adamdır. Yine de iyidir.
yok len tırın tırın sinanJeromeFlynn biraz daha popülerlesirse yeni jenerasyonun " Sülün Osman " i olmaya aday. Zaten en kötü Jet Fadil olucak.