ya ne kadar güzel diyorsun

anlat anlat içim açıldı sizin klana gireli 2 hafta oldu csw bile kazandık isiye kadar gittik ben sizin klana geldiğimde rom ep ve wse lerim tamdı sadece ya des yada chitin giyiordum item dizdik lafı nedir ss vermişsin biz sizlerle bifrosta gittik yani 70 açıktı 70 açık iken ss i napayım ? 40 ve ya 45 tane envy taşı klan başkanında toplandı kırıldı 1 tane item gelmedi cz de olsun adreamda olsun çıkan droplardan bi tane item istemedim benm 40 gb 50 gb kadar param vardı ske o sıralar 70 gb idi sadece air Canada denen klan başkanına dedim benm tek eksik bu itemdir diye o da tmm hallederiz dedi konu orada kapandı ertesi gün rest geldi herkez eslant koştu talos bi warior ile bize denk geldi kestik drop bana geldi sen warioru yatırttı demişsin drop kendine gelsin diye doğru warioru yatırtım ben kestim int pri ile drop bana gelsin diye

airlerde 1 parti reel arkadaşınız vardı ne çıkarsa çıksın oraya topluyor o ilk partiyi diziyordunuz neyse o gün ske belt düştüü aldım taktım o gün item bende kaldı ertesi gün işten geldim oyuna girdim oo murat aldın ske yi yii fln verde biraz bizim rogueler taksın diye 2 3 kişi baskı yaptı 2 haftadır tek bi item almadım zaten çoğunuz melee pri sağlam olsun ki klanda yatmasın tabi ilk parti deki priesti dizdiniz arzıa da item olması koydu ver dediniz bişey dediniz bende çıktım klandan o kadar zaman emeğime sayıp o zmn lar bi de mage party leri var Lazz mıydı neydi kral tabi üstten adımı geçiyo ARZIA hırsız şöyle böyle gelen her pm ye olayı anlattım 2 server önce olması lazım o pm atanlardan okuyan olursa ki inşallah olur hala olay anlattığım gibidir bişey yalan olsa süreklü üstüne eklenir ama bu doğruya doğru beni bilen bilir 4 5 sw dir oynuyorum herkez işine baksın bu arada onur adama verme pay demişsin daha sonra geri payımı ver diyorsun gigadan atilla drobunda da sende asasssın o asaslar koşup kesebiliyorsan sende kesilince gidiyorsan birazda kendinde ara