valla boşa uzatıyonuz hacım sie edin kesin muhabbeti oyunda dövüşün foruma video atın en iyisi budur şimdi denileni ss alın videonun altınada atın yılansıya veysel harbi bi yazdin kanka düşmanlar belli etti halbuki bu brothers tirregine kotu bişedemedim kufur etmeye başladi ondn yazıyom yaşı ufakmıdır nedir anlamadimki cok istiyosa vs atarsın kardeşim forumdan om atariz sıkıntı yok .
Allah askina bulsana ya nolcak goztepede oturuyorum bulyalınz o kufurlerini alır gotune sokarım bende izmirdeyim haberin olsuntatlim bulurum seni
Ahahahaha hic haberim bile yok oyla aldi yani bide gelmis bize oyun ogretiyo sonradan cikma bu fakir mahallede 1tl ye oynatir simdi afis asmistir kapisinin onuneps4üde oy ile aldı hani best player olduğundan veya dragonu koruduğundan değil
Ya keko exeptuzami taktin simdide adam seni havada karada yer kardes sen harbi sorunlusun yaran falan var sanirim gelmis ölu konuya atlamissin ps4 falan yazmissin hala anlayamadim beni kestiginide soyledin hani video nerde hala yok cunku bi bokun yok serverin sonunda ortaya cikmis np kasmis biz yokkenyalnız exeptuz cum benimle takısmadan 5kere düşün dünya aleme rezil olma sonra bak soyliyim harbi pis rezil olurum yandex diye dolanırsın ortada hani o ps4 bayramında pm atmıstın ya ssi duruyo kisiligin bence forumda lekeli olmasin![]()
Ya senle ne kozum olacak benim tek novasinnese konuyuforumda uzatmaya gerek hakaret etmeye hic gerek yok hakaret etmeye devam edersen mevzu uzar brothers kardaş oyuzden kozumuzu oyuna saklayalım ..
Delimisin sen ne kufurunddn bahsediyon kendi kendine eski konuya yazi yazmissinya veysel harbi bi yazdin kanka düşmanlar belli etti halbuki bu brothers tirregine kotu bişedemedim kufur etmeye başladi ondn yazıyom yaşı ufakmıdır nedir anlamadimki cok istiyosa vs atarsın kardeşim forumdan om atariz sıkıntı yok .
Asalak iste havliyorBu Pascal forum sıçanı tam ya her konunun altında
Gotunden uyduruyor oy ile aldin diyerek banada video koycakti koyamadi oyle bi video yok cunki hala beklemedeyim pascal kardes atsana 1 saat npt ettigin videoyi hayal prensesi seni ruyanda guzel seyler goruyosun aferin adam degilsin hayir bi insan neden boyle olmayan seyleri yazar ya da neden konulara atlar durduk yere tartismaya calisir anlam veremiyorum ah ah kojiro kimlerle ugrastiriyorsun bizi oynadigimiz kitleye bakbiz sıralamada 1. oldukta aldık ps4ü yani bileğimizin hakkı ile