Sağol kardeşim 4-5 senelik eski arkadaşlarımla devam ediyoruz bazıları yeniydi o server için closeddihayırlı olsun dostum hani clan closed olmusdu
en iyisini yapmıssınSağol kardeşim 4-5 senelik eski arkadaşlarımla devam ediyoruz bazıları yeniydi o server için closeddi![]()
Pk zamanı maradonda oldukları için kavga ettim 3 kişi pk atmaya çalışıyorduk clanı dağıtmadım clan şutladığım birinin elindeydi bozdu bende melee oynadım isteyen istediğiyle oynayabilir arkadaşlar yeniydi zaten eski arkadaşlarımla devam ediyoruz hayırlısıylaYeni dediğin adamlarla 3 serverdir falan oynuyonuz niye dağattınız clanı da gidip karaktersiz agresive ile oynadılar açıklada bizde bilelim![]()
Party curem açık 1 lwl da bazen aynı ırka da attığım oluyo@_ParisHilton_ seri cc ariyolarmis xD
Dengesiz insanlarla ısım olmaz kardesım bılırsın herkez bılıyor kımın ne oldugunu@HACIDAYI 'da buralarda mı![]()
Sana yol vermişim işim olmaz diyorsun bi de utanmadan sen önce 10k tutmayı öğrenDengesiz insanlarla ısım olmaz kardesım bılırsın herkez bılıyor kımın ne oldugunu
Senın ne kadar karektersız oldugunu herkez bılıyor yol vermısmıs asıl teamdan kovan benım senı mal gıbı ortada kaldın gecen dbde herkez ne mal oldugunu ogrendıSana yol vermişim işim olmaz diyorsun bi de utanmadan sen önce 10k tutmayı öğren![]()