80 Cap'te Bp oynamak zordur önce onu söyleyeyim. İtemsiz çok hızlı düşersin o sebeple sakın moralini bozma. Arkadaşta yorumda belirtmiş, Hp statın 100'ü aştıktan sonra, her hp bir def verir. O sebeple ben armorlarıma str basarım, stat kısmında str yi elimdeki silahı kullanacak kadar veririm. Bu anlamda ii yada hb kullanman önemli..Selam,
Battle Priest için statları nasıl yapacağımı karar veremedim80 Cap'te iş görecek stat değerlenizi bekliyorum
(Statlara uygun kombinde yazınız. Örn: Des Set vs.)
Güzel bi BP Yaptım fakat Kojiro 72 (Helish) Skillinin hasarını düşürmüş, şevkim bu yönde kırıldı. Talia ve seri kalkan tak çıkar ile Burst Hasarı ve agroyu alıyorum güzel bi oyun deneyimi sağlıyor. Fakat hasar düştüğü için Asas Döneceğim. Yorumlarınız için teşekkürler.80 Cap'te Bp oynamak zordur önce onu söyleyeyim. İtemsiz çok hızlı düşersin o sebeple sakın moralini bozma. Arkadaşta yorumda belirtmiş, Hp statın 100'ü aştıktan sonra, her hp bir def verir. O sebeple ben armorlarıma str basarım, stat kısmında str yi elimdeki silahı kullanacak kadar veririm. Bu anlamda ii yada hb kullanman önemli..
Mesela şöyle bir örnek vereyim, +6 ms 161 ap'dir , 202 str ister... +6 iron impact 160 ap'dir, 186 str ister. 186 str sonrası hp verirsen, uniqleri de tamamlarsan ben 980 defi gördüğümü hatırlıyorum. Cidden çok iyi dayanırsın. Ama ne olursa olsun 80 Cap'te bp sabır işidir, sakın gerilme üzülme keyfini cıkarmaya bak)
ms yada ii takabilceğin kadar str. pauldron talia pad goblin diğer 3 parça hp +7 . 100 int ver 3k yakın mana olsun. gerisini hp ver . damage yüksek str takmana gerek yok.Selam,
Battle Priest için statları nasıl yapacağımı karar veremedim80 Cap'te iş görecek stat değerlenizi bekliyorum
(Statlara uygun kombinde yazınız. Örn: Des Set vs.)
tam tersine bu kalabalıkta 255 str full str oynarsan patates olursun. helis zaten guzel damage cıkarıyo silahın yettigi kadar str verip gerisi hp verilmeli. takılarda hp olmalı uniq yoksabp en önemli şeyi ya hp si ya atağı ve anti defleri) Bol mage ve archer olduğunu duşunursek 255 str 136 hp bonus idealdir. Eğer çok mele warrior rogue tarzı olsaydı fp tercih edilebilirdi o yüzden daha çok kişisel ve nasıl oynamak istediğine bağlı