Merhaba,forum nickim ''muti95'' idi bu sabah forumdan ban yedim tahminen sebebi geçen bir konuya ''7o cap'e kimse kalmaz'' diye başlayıp gb satış vs konuları eleştirmemle alakalı, yalnız pc ban atılmış ve böylece oyundaki üyeliğim de ban yedi ve açıklamada 999 gün sebep ''reklam'' yazıyor, reklam yapmadım, büyük ihtimal forumda yazdıklarım karalama olarak kabul edildi ve şu kural gereğince banlandım; •Oyun içersinde Provokasyon yapmak ( Server kapanicak vb. karalamalar ), kuralda yazdığı gibi bu ban oyun içi karalamayı kapsıyor fakat ben oyun içi hiçbir karalama v.s yapmadım aslında forumda'da amacım karalama yapmak değil sadece sistemi az da olsa eleştirmekti, oyunu seviyorum hala da oynuyorum(arkadaşlar ban yedi de karalıyor vs yazmıştı) forum tecrübemle şunu söyleyebilirim Yourko eleştiriyi ve kendini kullanıcılarına göre geliştirmeyi sever bu hoş bir şey ben de buna güvenerek alakalı postu atmıştım ama kural dışıysa özür dilerim ve en azından foruma kaydolurken kabul ettiğimiz kurallar gereği oyun içi karakterimin banının açılmasını rica ediyorum.