Evet kojiro son günlerde bir çok oyuncu gördü uskonun yeni reklam stilini aslında bunu yourko da yapa bilir. metro ve otobüs duraklarında usko görmek yerine Yourko görmek daha güzel olucaktır bunu denemenizde fayda var.
Reklama verilecek para başka yerlere verilsin de açılıştaki useri kaldırsın önce En ufak sorunda, yoğunluk bahane edilmesin. Çünkü artık çoğu serverın böyle bir problemi yok. Evet biliyorum 1299.. O da sizin sorununuz.
Reklama verilecek para başka yerlere verilsin de açılıştaki useri kaldırsın önce En ufak sorunda, yoğunluk bahane edilmesin. Çünkü artık çoğu serverın böyle bir problemi yok. Evet biliyorum 1299.. O da sizin sorununuz.
Açılıştaki oyuncu sayısını ve daha fazlasını kaldırabilecek potansiyel mevcut sunucularda, sorun sonradan eklenen etkinlikler ile alakali kimsenin birşeyi bahane ettiği yok, sonuç olarak bir kaç gün sürsede problem üstesinden geldik.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.