adaletli bir oyun icin herkese hayırlı olsun öncelikle tbl kullanan clanların karakterlerin bir daha servere sokmıyacagım diyen kojiroya sesleniyorum sözünün arkasında dur...
adaletli bir oyun icin herkese hayırlı olsun öncelikle tbl kullanan clanların karakterlerin bir daha servere sokmıyacagım diyen kojiroya sesleniyorum sözünün arkasında dur...
kesinlikle katılıyorum aynı şeyi yine yapacaklar osko forumunda Kojiro ya küfür ediyorlardı ve atıp tutuyorlardı yok yourko yu biz adam ettik yok biz oynamasak kimse oynamaz gibi lafları vardı yüzsüzler şimdiden türemişler foruma yüzsüzler ıLike kamon awakeler oynamasın haksızlik yapıp bizim emeğimizi sömürdükleri yetmedi mi tbl ile koxp ile yaptıkları yetmedi mi @Kojiro sözünün arkasında durmalısın..!!!!
Buna her zaman bu sunucuyu yönetenler karar verir ne zaman affedip affetmeyeceğimize, aranizdaki olası husumetlerden dolayı bizleri baskı altına almaya çalışmayınız. Bu server bir çok kişinin PC banı kaldırılmayacak.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.