İyi günler bu konu tamamiyle teşekkür ve sw kalitesi için açılmıştır. Hergün iftardan sonra online olur sabah 9-10 na kadar oyun oynardım bugünde aynısını yaptım ve pazar kurup yattım iftar vakti kalktım girdim ne göreyim karakter bomboş reelden tanıdıgım 2 lavuk girip karakteri soymuş toplasan 20 gb anca eder karakterin durumu ama soyulmuş olmak bile cok rahatsız edici idi hemen durumu face ve ticket aracılığıyla yetkililere bildirdim yarım saat sürmeden geri dönüş ypaıldı problem nedir ne değildir onlar konuşuldu ve çalınan itemlerim hepsi geri verildi çalan kişilerin karakterlerini söylediler ve çalan karakterleri banladılar. bu durum beni çok memnun etti böyle bir swde oynadığım için şanslı olduğumu farkettim 3-4 dbdir oynuyordum ilk defa bu dbde soyuldum böyle bir durum ile bu şekilde bşaa çıkılması hem soyanların eczalandırılması hemde soyulan kişinin mağduriyetinin giderilmesi harika birşey bundan ötürü bu konuyu açmış bulunuyorum swnin kıymetini bilmek lazım Kojiro-Morpheus Çok kısa zamanda derdimi dinleyip çare olduğunuz için teşekkür ederim. burda oynamaktan pişman değildim ama bu durumu yaşadıktan sonra imkanı yok eğer tekrar knight başlarsam kesinlikle bu yourko olucaktır. gelecek dblerde de ben burdayım. hayırlı akşamlar diyeyim.