Yourko supreme serverinden beri buradayim. Ergenliğimizi burada atlattık buna @Kojiro da şahit oldu diğer birkaç GM' de... O zamanlardan beri saygı çerçevesinde tartıştık, eleştirdik, sevdik, sevildik tabi sevmeyenlerimiz de oldu. 2012'den beri 7 yil geçti, Birçok arkadasim da benimle birlikte 20 li yaslarinin sonuna geldi. Bu süre içerisinde üniversite bitirdim, askere gidip geldim.. Bircok clan arkadasim işe başladı, evlendi, evli olanların çocukları oldu.
E mağlum böyle olunca oyuna vakit ayiramiyorlar artık. Bundan ötürü bu sunucuya solo başlayacağım.
NOT : Ilk defa rogueyi tam anlamiyla oynamaya yourko'da basladim. O zamanlar tabi ctrl minor olayi yok idi, videom cok iyi denemez ilk defa editlediğim videodur. Aşağıdaki video 6 yıl öncesine ait.
Umarım herkes eğlenceli bir sunucu olur ve herkes oyundan keyif alır.
ve diğer sunucudan 1 video daha
E mağlum böyle olunca oyuna vakit ayiramiyorlar artık. Bundan ötürü bu sunucuya solo başlayacağım.
NOT : Ilk defa rogueyi tam anlamiyla oynamaya yourko'da basladim. O zamanlar tabi ctrl minor olayi yok idi, videom cok iyi denemez ilk defa editlediğim videodur. Aşağıdaki video 6 yıl öncesine ait.
Umarım herkes eğlenceli bir sunucu olur ve herkes oyundan keyif alır.
ve diğer sunucudan 1 video daha