gerçekten Dm den daha cok canı olan ve zor ölen 250 x atros görevi varken bu item beni çok fena teşfik etti. teşekkürler <3

reis tmmda bu atros zaten dm den daha güclü ve 250x dedik hani en azından 3m exp 1k np skill sıfırlama taşı 9int gibi çöp randomlar ekli degildir diye sadece tahmindi yanıldık buraya atayım ki benım gibi düşünenler boşa umud etmesin2 tane Trina geldiği dönemlerde bir hayır duasi edin
knk şüphesiz oyundaki en zor random item görevinpcye satsan temizinde 20m ediyor ya ben napayım aga ? 3 gündür cr ve bdw den str sc atıyor deli oldum zaten. Arada bi şükretmek lazım
bu atros zor kesmesi neden 250 tane riote 150 acaba item kodlarımı farklı random gorevler aynı görünüyor gibi2 tane Trina geldiği dönemlerde bir hayır duasi edin
qadeşim.ne.sacmalıyosun.sanki.teksen.alıyon.onları.reis tmmda bu atros zaten dm den daha güclü ve 250x dedik hani en azından 3m exp 1k np skill sıfırlama taşı 9int gibi çöp randomlar ekli degildir diye sadece tahmindi yanıldık buraya atayım ki benım gibi düşünenler boşa umud etmesin![]()
ATROS GÖREVİNİ YAPTIN MI KANKAkardeş.ne.as
qadeşim.ne.sacmalıyosun.sanki.teksen.alıyon.onları.
ATROS GÖREVİNİ YAPTIN MI KANKA[/ezik.kral.konusut.d.d.d.3tane.aynı.nickle.gelip.kesemedıgın.kadar.yaptım.agacım
.gel.maradona.2parça.item.sen.9.parça.koyucaksın.kim.ok.diycek.gorelim.1deyim.sri.gelATROS GÖREVİNİ YAPTIN MI KANKA
ORHAN ABİ SENMISIN BU AMK ASOFKASODKASDmaradona
.gel.maradona.2parça.item.sen.9.parça.koyucaksın.kim.ok.diycek.gorelim.1deyim.sri.gel
O lanet gibi birşey peş peşe aynısı geliyor 6 -7 event sonra trina gibi güzel droplarla mutlu ediyornpcye satsan temizinde 20m ediyor ya ben napayım aga ? 3 gündür cr ve bdw den str sc atıyor deli oldum zaten. Arada bi şükretmek lazım
gülmekten gözümden yaş aktı2 tane Trina geldiği dönemlerde bir hayır duasi edin